• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відкриття котельні в загальноосвітній школі -II ст. с. Раково

Відкриття котельні в загальноосвітній школі -II ст. с. Раково

2012-10-25

У загальноосвітній школі І-ІІ ступенів с. Раково відбулася подія, яка стала радісною як для педагогічного та учнівського колективів, так і для всіх односельчан. У навчальному закладі запрацювала новозбудована котельня, яка була побудована за спонсорські кошти випускника Раківської школи, народного депутата України С.М.Мошака і була запущена в дію 25 жовтня 2012 року. На урочисте відкриття завітали поважні гості з району: голова райдержадміністрації А.А.Готько, голова районної ради А.В.Перцев, начальник відділу освіти М.І.Мошак, сільський голова М.Г.Малеш. Приємною несподіванкою стала присутність земляка С.М.Мошака. Хвилюючим моментом стало перерізання символічної червоної стрічки присутніми гостями.
З теплими словами подяки звернулися до головного ініціатора будівництва котельні директор школи О.В.Гапак, голова батьківського комітету Г.Ю.Малеш та представники районної влади.
«Ми всі розуміємо, що і для вчителів, і для учнів умови мають бути створені комфортні, щоб стимулювати їх до отримання нових знань»,- з такими словами звернувся до присутніх С.М.Мошак і побажав усім дітям стати гідними синами і доньками Перечинщини та в майбутньому здобути професії, які дозволять їм працювати на благо рідного краю.
На завершення свята запалав вогник у котлі.

Кiлькiсть переглядiв: 398

Коментарi